Dokter Wever - neuscorrectie

De beste kliniek voor neuscorrectie

Dokter Wever heeft in Den Haag de beste kliniek voor het uitvoeren van neuscorrecties opgezet. Met meer dan 170 neuscorrecties per jaar levert dokter Wever natuurlijke en betrouwbare resultaten met een gunstige kosten-baten balans. Hij wordt hierdoor gezien als een van de meest bedreven plastisch neuschirurgen in Europa.

In zijn kliniek in Den Haag is dokter Wever de enige chirurg die neuscorrecties uitvoert. Doordat zijn focus puur op het gelaat ligt, wordt topkwaliteit geleverd. Zijn klanten hebben een scherp esthetisch zelfbeeld en een duidelijk idee over de verandering die ze willen.

Tijdens de operatie waakt dokter Wever ervoor om de verhoudingen in het gezicht in tact te laten. En om de eigen kracht van het gezicht te versterken. Daarnaast is het ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen storende restafwijkingen te zien zijn. En vooral dit laatste is niet eenvoudig te bereiken. Wereldwijd zijn er slechts een klein aantal chirurgen die met hun vaardigheden, ervaring, esthetisch oog en persoonlijkheid een zo perfect mogelijk resultaat kunnen behalen.

 

Een goede neuschirurg moet zijn of haar gehele carrière hard blijven werken, constant willen leren, elke dag weer streven naar perfectie en het geduld hebben om urenlang op de millimeter te werken.

Voor en na foto's van een neuscorrectie

Niets is zo belangrijk als foto’s van resultaten van een neuscorrectie kunnen bekijken. Is het verschil echt zo goed te zien? Onderstaande neuscorrectiefoto’s geven een realistisch beeld in wat er verwacht mag worden van een neuscorrectie, of dit nu om de neustip gaat, om de neusbrug, of om het rechtzetten van een scheve neus.

neuscorrectie behandeling resultaat dokter wever.
Voor - simulatie - na

Andere behandelingen: