Ons team

Dokter Wever - Natacha Carvalho Xavier

Natacha Carvalho Xavier

Natacha Carvalho Xavier is van oorsprong operatieassistent en werkt reeds meer dan 10 jaar samen met dokter Wever. Ze werd in het LUMC opgeleid en heeft zich daar bekwaamd in onder andere de KNO-heelkunde en de transplantatie chirurgie. Binnen de kliniek is zij het centrale aanspreekpunt voor vrijwel alle patiënt gerelateerde zaken.

Dokter Wever - Ana Wever

Ana Wever

Ana Wever is de dochter van dokter Wever. Ze studeert sinds september 2020 aan het prestigieuze Williams College in de VS. Binnen het bedrijf houdt Ana zich bezig met alle controle processen.

Dokter Wever - Ellen Karstens

Ellen Karstens

Ellen Karstens is een bijzonder ervaren operatieassistent die reeds jaren samenwerkt met dokter Wever. Ze is al bijna 40 jaar werkzaam als OK-assistent op de KNO-heelkunde in het LUMC en beheerst alle grote ingrepen aan het hoofd-halsgebied. Ze vervult een senior functie en is actief betrokken bij landelijk onderwijs. Binnen de kliniek houdt Ellen zich bezig met kwaliteit en patiënt processen.

Dokter Wever - Martine Kop

Martine Kop

Martine Kop heeft na haar hbo-opleiding Management in de Zorg een breed scala aan functies gehad in verschillende ziekenhuizen en het bedrijfsleven. Binnen de kliniek is Martine verantwoordelijk voor de back-office, organisatie en planning.