Kernteam

Ons kernteam bestaat uit Natacha Carvalho Xavier, Martine Kop en Ellen Karstens. Natacha en Ellen zijn beiden operatie-assistent en werken al ruim 12 jaar voor dokter Wever.

Operatieteam

Wij zijn zeer kritisch bij de selectie van ons personeel. Ons operatieteam bestaat dan ook uit zeer ervaren anesthesisten, anesthesie assistenten en operatie assistenten die hun basis hebben in toonaangevende ziekenhuizen zoals het LUMC en AMC.
Vrijwel al ons personeel werkt al jaren voor ons.

Dokter Wever - portret Capi Wever

Capi Wever

Dokter Wever groeide op op het Caribische eiland Aruba. Hij studeerde enkele jaren in het Amerikaanse Massachusetts voordat hij in 1987 in Amsterdam (VUMC) aan de studie geneeskunde begon. Aan het UMC Radboud in Nijmegen specialiseerde hij in de KNO-heelkunde en promoveerde daarbij op een spraakmakend medisch ethisch proefschrift.

 

Onder collega’s heeft dokter Wever een internationale reputatie. Hij geeft jaarlijks tientallen lezingen aan zowel plastisch KNO-artsen als plastisch chirurgen.

 

Hoewel dokter Wever vrijwel alle operaties aan het gelaat beheerst, staat hij vooral bekend om zijn natuurlijk ogende neuscorrecties en facelifts.

Capi Wever groeide op in Caraïbische Nederland, in een gemengd Arubaans-Nederlands gezin. Hij is de enige zoon van twee artsen, en trotse broer van 4 vrijgevochten zussen. Hij studeerde achtereenvolgens in de VS, België en Nederland, en specialiseerde zich in Nijmegen (Prof. Van den Broek) tot KNO-arts.

Onder de bezielende begeleiding van dr. Steve Perkins (Indianapolis, USA) ontwikkelde hij zijn kennis en vaardigheden in de cosmetische aangezichtschirurgie, en aan de hand van Prof. Tessa Hadlock (Boston, USA) kon hij zich bekwamen in de complexe chirurgie van de aangezichtszenuw.

Sinds 2007 focust hij zich volledig op chirurgie van het gelaat, waaronder duizenden neuscorrecties en facelifts. Naast het werk in zijn eigen kliniek is hij trots staflid aan het Leids Universitair Medisch Centrum (Prof. Van Benthem).

Dokter Wever heeft een internationale reputatie onder collega’s, en treedt jaarlijks tientallen keren als genodigde spreker op over de hele wereld. Dokter Wever is gehuwd en vader van twee sprankelende kinderen. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Papiaments en Spaans.

Dokter Wever - Natacha Carvalho Xavier

Natacha Carvalho Xavier

Natacha Carvalho Xavier is van oorsprong operatieassistent en werkt reeds meer dan 10 jaar samen met dokter Wever. Ze werd in het LUMC opgeleid en heeft zich daar bekwaamd in onder andere de KNO-heelkunde en de transplantatie chirurgie. Binnen de kliniek is zij het centrale aanspreekpunt voor vrijwel alle patiënt gerelateerde zaken.

Dokter Wever - Ana Wever

Ana Wever

Ana Wever is de dochter van dokter Wever. Ze studeert sinds september 2020 aan het prestigieuze Williams College in de VS. Binnen het bedrijf houdt Ana zich bezig met alle controle processen.

Dokter Wever - Ellen Karstens

Ellen Karstens

Ellen Karstens is een bijzonder ervaren operatieassistent die reeds jaren samenwerkt met dokter Wever. Ze is al bijna 40 jaar werkzaam als OK-assistent op de KNO-heelkunde in het LUMC en beheerst alle grote ingrepen aan het hoofd-halsgebied. Ze vervult een senior functie en is actief betrokken bij landelijk onderwijs. Binnen de kliniek houdt Ellen zich bezig met kwaliteit en patiënt processen.

Dokter Wever - Martine Kop

Martine Kop

Martine Kop heeft na haar hbo-opleiding Management in de Zorg een breed scala aan functies gehad in verschillende ziekenhuizen en het bedrijfsleven. Binnen de kliniek is Martine verantwoordelijk voor de back-office, organisatie en planning.