Behandelingen

Dokter Wever concentreert zich op een beperkt aantal operaties.
Jaarlijks verricht hij ongeveer 170 neuscorrecties en ruim 50 verjongingsoperaties, waaronder facelifts en halslifts.
Daarnaast verricht hij regelmatig kleinere ingrepen zoals ooglidcorrecties, en kin-vergrotingen.

Dokter Wever - neuscorrectie

Neuscorrectie

Een neuscorrectie is bij uitstek een operatie waarbij cosmetisch grote winst behaald kan worden: de kosten-baten balans valt dikwijls zeer gunstig uit. Patiënten van dokter Wever weten dit doorgaans ook zeer goed, hebben van nature een scherp esthetisch zelfbeeld en een helder idee over de verandering die ze graag willen.
Lees meer...

Dokter Wever - facelift en halslift

Facelift en halslift

Veroudering is een geleidelijk proces waarbij verticale verzakking, verlies van bot en vet, en oppervlakte veranderingen van de huid een hoofdrol spelen. Het gevolg is het in meer of mindere mate ontstaan van dunne rimpels, diepere plooien, en schaduwen.
Lees meer...

Dokter Wever - kinvergroting

Kleine halslift of “submentoplastiek”

Ook jonge patiënten klagen wel eens over het gebrek aan contour van hun kin en kaaklijn. Soms is de oorzaak overgewicht en is het beste advies om een paar kilo af te vallen. Vaker echter, is er sprake van aanleg en van een specifieke anatomische bouw die de aanleiding is voor het probleem.
Lees meer...

Dokter Wever - wenkbrauwen en oogleden behandeling

Wenkbrauwen en oogleden

De rimpels in het voorhoofd, de positie van de wenkbrauwen, en het overhangen van de huid van de bovenoogleden zijn allemaal verschijnselen van hetzelfde verouderingsproces. Verticale verzakking van de wenkbrauwen, verlies van vet rondom de oogkas, overactiviteit van de voorhoofdspieren, en het dunner worden van de huid zijn mede verantwoordelijk voor de overhangende oogleden.
Lees meer...

Dokter Wever - kinvergroting

Kinvergroting

Een kleine kin komt vaak voor en is gelukkig lang niet altijd een reden tot zorg. Vooral bij vrouwen kan een kleinere kin het gezicht sieren, als het ware zachter en vrouwelijker maken. Bij meer ernstige gevallen is dat echter minder het geval.
Lees meer...