Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan voorop in al onze processen. Dokter Wever is zelf al ruim 10 jaar landelijk actief betrokken bij kwaliteit en veiligheid van zorgprocessen. We zien onszelf als een zelf leerbare instelling, die doorlopend en zeer kort op de bal veranderingen doorvoert waar nodig. Aan de formele zijde wordt dokter Wever zowel in het LUMC als in zijn eigen kliniek cyclisch door de Nederlandse Vereniging voor KNO-Heelkunde gevisiteerd. Dokter Wever spreekt vele malen per jaar voor collega’s op grote internationale symposia en toetst zijn techniek en resultaten dus daarmee ook doorlopend.

Onze bereikbaarheid is 24/7 en is gegarandeerd. Hoewel calamiteiten extreem zeldzaam zijn, hebben we daarvoor een opschaalregeling met het LUMC in Leiden. In de afgelopen jaren hebben we daarvan overigens slechts éénmaal gebruik hoeven maken. We opereren op een uitstekend klasse-1 operatiekamer in Zoetermeer, die ZKN geaccrediteerd is. Onze anesthesisten, operatieassistenten en ander personeel zijn door ons geselecteerd op hun kwaliteit-gerichtheid, en zijn allen reeds jaren bij ons werkzaam, waardoor zij zeer goed op elkaar zijn ingespeeld en precies weten wat er specifiek nodig is bij onze patiënten.
We hebben na duizenden behandelingen gelukkig geen complicaties met blijvende en onherstelbaar letsel meegemaakt. Ons streven is om elke klant maximaal tevreden te stellen en dat lukt meestal ook. Wanneer dat onverhoopt niet lukt, spannen we ons maximaal in om het gesprek met u aan te gaan. In de afgelopen tien jaar hebben we het aantal formele klachten dan ook tot een absoluut minimum (1) kunnen beperken.