Dokter Wever - neuscorrectie

Neuscorrectie in Nederland

“Waar vind je de beste neuscorrectie in Nederland?” Deze vraag is voor ons niet moeilijk te beantwoorden. Topspecialist dokter Wever is – óók internationaal – een zeer vertrouwde naam op professioneel gebied van neuscorrecties. Met meer dan 170 neuscorrecties per jaar staat dokter Wever bekend om natuurlijke en betrouwbare resultaten te leveren, met een gunstige kosten-baten balans. Hierdoor wordt hij gezien als een van de meest bedreven plastisch neuschirurgen in Europa.

 

Dokter Wever is in zijn kliniek in Den Haag de enige chirurg die neuscorrecties uitvoert. Doordat zijn focus puur op het gelaat ligt, wordt topkwaliteit geleverd. Zijn klanten hebben een scherp esthetisch zelfbeeld en een duidelijk idee over de verandering die ze willen.

 

Tijdens de operatie waakt dokter Wever ervoor om de verhoudingen in het gezicht in tact te laten. En om de eigen kracht van het gezicht te versterken. Daarnaast is het ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen storende restafwijkingen te zien zijn. En vooral dit laatste is niet eenvoudig te bereiken. Wereldwijd zijn er slechts een klein aantal chirurgen die met hun vaardigheden, ervaring, esthetisch oog en persoonlijkheid een zo perfect mogelijk resultaat kunnen behalen.

 

Een goede neuschirurg moet zijn of haar gehele carrière hard blijven werken, constant willen leren, elke dag weer streven naar perfectie en het geduld hebben om urenlang op de millimeter te werken.

Voor en na foto's van een neuscorrectie

Niets is zo belangrijk als foto’s van resultaten van een neuscorrectie kunnen bekijken. Is het verschil echt zo goed te zien? Onderstaande neuscorrectiefoto’s geven een realistisch beeld in wat er verwacht mag worden van een neuscorrectie, of dit nu om de neustip gaat, om de neusbrug, of om het rechtzetten van een scheve neus.

neuscorrectie behandeling resultaat dokter wever.
Voor - simulatie - na

Andere behandelingen: