Neusverkleining

Bent u ontevreden over de vorm of grootte van uw neus? Of verlangt u naar meer zelfvertrouwen over uw uiterlijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dr. Wever is gespecialiseerd in neusverkleiningen en kan u helpen uw esthetische doelen te bereiken.

Functionele en cosmetische voordelen

Een neusverkleining is een chirurgische ingreep die de vorm en grootte van uw neus verandert, zodat deze beter past bij de rest van uw gezicht. Het is een veelvoorkomende procedure die zowel functionele als cosmetische voordelen biedt. Naast het verbeteren van de algehele symmetrie en balans van uw gezicht, kan een neusverkleining ook ademhalingsproblemen verhelpen die worden veroorzaakt door een afwijkende neusstructuur.

Specialistische aanpak

Bij Dr. Wever begrijpen we dat elke persoon uniek is. Daarom bieden we persoonlijke zorg en aandacht voor elke patiënt. De chirurg bespreekt uitgebreid met u welke aspecten van uw neus u wilt verbeteren en welke resultaten u verwacht. Hij zal uw medische geschiedenis bekijken en onderzoek doen naar de structuur van uw neus. Op basis van deze informatie stelt hij een behandelplan voor u op.

 

Onze neusverkleiningen worden uitgevoerd door dokter Wever, onze enige chirurg die operaties doet aan het gelaat. Hij maakt gebruik van geavanceerde technieken en moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten krijgt. Ons team zal er alles aan doen om uw comfort en veiligheid te waarborgen gedurende het hele proces, van het eerste consult tot aan de nazorg.

Persoonlijke begeleiding

Bij een neusverkleining is het belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Wij zullen u uitgebreid informeren over de mogelijke resultaten en eventuele risico’s die gepaard gaan met de procedure. Daarnaast zullen we al uw vragen beantwoorden en u begeleiden bij elke stap van het proces.

 

Als u geïnteresseerd bent in een neusverkleining, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Graag horen we meer over uw wensen en helpen we u om de juiste beslissing te nemen voor uw persoonlijke situatie. 

FAQ neusverkleining

Meestal meteen na het verwijderen van het kapje, hoewel de fine-tuning nog enkele maanden tot meer dan een jaar in beslag neemt, zeker indien u een dikke huid heeft.

Een neusverkleining wordt niet als een pijnlijke behandeling ervaren.

Afhankelijk van uw werkzaamheden adviseren wij u na twee weken uw werkzaamheden/ opleiding te hervatten.

Indien er sprake is van medische klachten, kan uw zorgverzekeraar een deel van uw neusverkleining vergoeden.

Deze vraag wordt regelmatig gesteld in onze praktijk. De angst voor een “zichtbaar litteken” is enerzijds begrijpelijk, maar wordt helaas ook actief aangewakkerd door sommige media. In de praktijk is de keuze van techniek echter niet zo bijzonder belangrijk voor u, zolang de chirurg in kwestie maar ervaren is met wat hij/zij doet. In ervaren handen is het litteken van een “open” neusverkleining niet tot vrijwel niet zichtbaar, en eigenlijk zelden een bron van ontevredenheid. Ons advies is: kies uw chirurg uit op zijn/haar ervaring, reputatie en resultaten en niet op de “techniek” van opereren.

Andere behandelingen: