Ervaringen

Dr. Wever is zeer ervaren en deskundig. Hij luistert naar je wensen en denkt met je mee.
Zijn werk is echt, van A tot Z, een dikke vette 10 waard.
Ik ben heel kieskeurig en ik ben heel erg blij dat ik dr. Wever als arts heb gekozen en ik raad hem aan iedereen die iets aan haar/zijn gezicht wil laten doen aan. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ook het team is zeer vriendelijk en betrokken. De service is echt top!
Dr. Wever, dank je wel.
Bron:
ZORGKAARTNEDERLAND
Arts die tijd voor je maakt, stelt je op je gemak en geeft je een veilig gevoel om ook te durven zeggen wat je zelf in gedachte had.
Verder heel goed in het beargumenteren waarom hij het gaat doen zoals hij het bedacht heeft en denkt dat dit het beste voor je is.
Geen vakjargon waar je als leek niks van begrijpt.
Ziet hij je zitten in de wachtkamer zegt hij zijn patiënten altijd even gedag als ze niet voor hem komen.
Bron:
ZORGKAARTNEDERLAND
Na 20 jaar tobben de stap genomen. Een neuscorrectie. Veel vooronderzoek gedaan en uiteindelijk voor de kliniek van Dr. Wever gekozen.
Het komt niet vaak voor dat alles gewoon lijkt te kloppen, maar dit gevoel heb ik over de hele weg naar mijn nieuwe neus.
Het consult en contact met Dr. Wever alswel met consulente Natascha is heel fijn geweest. Er wordt geluisterd, meegedacht en je vragen worden eerlijk beantwoord. Perfecte begeleiding naar de operatie toe.

Direct na de behandeling was ik flink moe wat logisch is na een narcose, maar de napijn of blauwe gezwollen ogen bleven vrijwel weg. Het is me 100% meegevallen. Vandaag is het kapje eraf gehaald en kan niet stoppen met in de spiegel kijken. Ondanks dat er natuurlijk nog lichte zwellingen zijn is het resultaat nu al beter dan ik had durven hopen.
Dr. Wever en zijn team zijn verdienen een dikke 10 plus.
Bron:
GOOGLE REVIEWS
Al vele jaren erg onzeker geweest over mijn neus en op een gegeven moment de knoop doorgehakt met een consult afspraak.
Ik hoorde al veel positieve berichten over dr. Wever en alles daarvan is waar. Van begin tot eind is alles perfect helemaal op jou afgestemd geregeld. De medewerkers zijn super vriendelijk en stellen je gerust.
Dr. wever is enorm realistisch en goed. Ik kan ze niet genoeg bedanken!
Ik raad deze kliniek zeker weten aan iedereen aan!
Bron:
KLINIEKERVARINGEN.NL
Heel klantvriendelijke kliniek en telefonisch goed te bereiken. Ik voelde me vanaf de bespreking al meteen goed en comfortabel.
Dr. Wever is een professionele en geïnteresseerde chirurg, hij luisterde naar wat ik in gedachten had maar gaf ook advies, wat ik heel erg waardeer.
Ik was super nerveus toen ik in de wachtkamer lag te wachten voor de operatie, maar degenen in de operatie kamer waren ook oprecht aardig en professioneel, waardoor ik me in goede handen voelde. Recovery was pijnloos, na een week mocht het kapje ervan af en zag ik mijn nieuwe neus. Vanaf het begin meteen al heel blij, had ik het maar eerder gedaan!
Ik heb 10x meer zelfvertrouwen als voorheen dankzij Dr. Wever en zijn kliniek!
Bron:
KLINIEKERVARINGEN.NL
Vanaf het consult tot de nacontroles ben ik super behandeld bij de kliniek van Dr Wever.
Buiten de uitstekende service/zorg zowel voor als tijdens/na de behandeling ben ik super blij met het resultaat.
De behandeling zelf is totaal pijnloos en het resultaat is prachtig!
Bron:
KLINIEKERVARINGEN.NL